Bij team 90 verliep de Roparun prima. Er waren weinig blessures, de keuken stortte dit jaar niet in, dat was vorig jaar wel het geval en het was ook nog eens mooi weer. Team 90 is een echt hechte vriendengroep geworden. Uit oorsprong komt het team Hoogland, maar momenteel komen er ook mensen uit omstreken. Iedereen kent elkaar door via, via en voornamelijk door de loopgroepjes. Team 90 startte dit jaar vanaf Hamburg, want in het team zijn er een aantal mensen die vanaf Hamburg willen starten en er zijn een aantal mensen die vanaf Parijs willen starten. Dus hebben ze afgesproken dat ze om de 2 jaar wisselen van startterrein.

Team 90 is een team dat niet wordt gesponsord door grote bedrijven, maar door de kleine dingen heel veel bereiken. Ze doen heel het jaar acties om geld op te halen voor de Roparun. Dit jaar hebben ze zelfs…….. meer dan 20 duizend euro opgehaald! Hoeveel het precies is weten ze nog niet, maar dit is een goede schatting. Er komt immers nog steeds geld binnen van sponsoren.