De nieuwe website van Roparunradio is gelanceerd. De nieuwe website geeft in één oogopslag een impressie van alles dat er rondom de Roparun gebeurt. Van de goede doelen tot de deelnemers en van de organisatie tot de thuisblijvers, alle informatie is op een laagdrempelige wijze te vinden.

Met de nieuwe website kan Roparunradio haar luisteraars, kijkers en volgers nóg beter informeren. De website biedt meer ruimte voor video en foto’s.

”De komende jaren wil Roparunradio zich meer op online gaan profileren. We willen ons, naast de radio-uitzendingen, ook actiever laten zien op social media. Deze nieuwe website is met die gedachte ontwikkeld. Het wordt een Roparun-platform waar de gebruiker op een toegankelijke wijze binnen een paar klikken de juiste informatie en content vindt”, aldus René Toonen van Roparunradio.