Mireille de Leeuw stopte dit jaar als projectleider van Roparunradio, nadat ze 15 jaar de kar had getrokken. In februari zei ze daarover “Ik kan er een boek over schrijven. Misschien doe ik dat nog wel een keer.”

En ze hééft het gedaan! In het laatste uur van Roparunradio 2017 was Mireille te gast. Om terug te blikken, maar ook om – tot ieders verbazing – te vertellen dat ze haar ervaringen van 15 jaar Roparun en Roparunradio op papier heeft gezet. Het boek heeft als titel ‘Parijs is nog ver’ en Mireille put uit de vijftien jaar waarin ze geweldige en soms onvoorstelbare dingen heeft meegemaakt.

Ben je er ook benieuwd naar? Je kunt het boek bestellen via de deze Facebook-pagina. Voor de kosten hoef je het niet te laten, het boek kost 7,50 euro. En misschien wel het belangrijkste: de opbrengst komt ten goede aan het Familiehuis Daniël den Hoed.