De Roparunteams zijn alweer hard bezig om geld op te halen voor de Roparun 2018! Dit doen ze door het verkopen van loten, collecteren en het organiseren van verschillende leuke acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spinningmarathons, diners, veiling van verschillende items of het organiseren van een feest.

Zaterdagavond was er in een overvolle kerk in Den Burg een Roparun-benefietconcert met optreden van Jan Vayne en het Texels popkoor,  georganiseerd door de Texelrunners. De voorlichter, Arie Wezemer, vertelde de Texelaars er alles over de Roparun.

Verschillende teams hebben ook de aandacht van de media te pakken gekregen met hun acties, bijvoorbeeld Team 8 Politie Eenheid Den Haag. Dit team heeft met de verkoop van hun politiebeertjes een stuk in Algemeen Dagblad gekregen. Op dit moment zijn er al meer dan 1000 Politiebeertjes verkocht!

Een andere actie die opviel was een actie van Team 116 Run 4 Relief. Het team had namelijk voetbalster en Europees Kampioen Mandy van den Berg zover gekregen om een wedstrijd shirt van de Oranje Leeuwinnen en een paar voetbalschoenen te doneren! Het shirt heeft uiteindelijk 330 euro opgebracht.

Kijk ook even op hun Facebook pagina, waar op dit moment nog de voetbalschoenen geveild worden!

Bron en foto: Stichting Roparun