Acht weekend voorafgaand aan de Roparun maakt Roparunradio de Weekedities. In dit uurtje praten presentatoren van Roparunradio je bij over de voorbereidingen van de teams, de acties die teams organiseren om geld op te halen en over de voorbereidingen van de Roparun zelf.

 


Weekeditie 1

In de eerste weekeditie van 2018 (week 13) ging onze verslaggever kijken bij een spinning marathon georganiseerd door team 135. Verder horen we in het nieuwe Luxor Theater wat voor een groot bedrag de Roparun uit gaat delen aan het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Daarnaast spreken we met team 299, zij doen voor de derde keer mee. Ook hebben we een mini documentaire over Look Good Feel Better en verslaggever Enrico Tichem ontmoet team 010 – de Ahoyrunners. Zij organiseren weer een sponsorloop. Tot slot hoor je team 52, Altijd eentje teveel. Zij vertellen over de kilometervreter.

Weekeditie 2

Weekeditie 3
In de derde weekeditie (week 15) gaan we met het team van Nationale Nederlanden spinnen en zijn we bij Team Flink (team 139). Zij gebruikten een koude avond voor een flinke training.
Ook is er bekend geworden dat er dit jaar een doorkomst plaatsvindt in Antwerpen. Hans van Hengel spreekt hierover met de organisatie. Ook maakt men kennis met een nieuw team, team 261, team Stoer. Tenslotte laten we twee leden het Comité van Aanbeveling van de Roparun aan het woord: Carin Uyl en Lisanne Spaander.

Beeldrechten: Roparun – Leander Varenkamp.