A A A
zondag 12 februari 2017 - 19:10u.
Roparunradio dit jaar vanuit Het Kruispunt in Barendrecht

Roparunradio zendt dit jaar uit vanuit Het Kruispunt in Barendrecht. Het culturele centrum is verbouwd en biedt Roparunradio een prachtige plek om meer interactie aan te gaan met publiek. Op het centrale trappodium zal de Roparunradio-studio worden gebouwd.

De Roparun vindt dit jaar plaats van 3 t/m 5 juni 2017. De Roparun is een non-stop estafetteloop waarbij men in teamverband vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam loopt en fietst. De opbrengst gaat naar stichting Roparun welke jaarlijks veel goede doelen ondersteunt die trachten om het leven van mensen met kanker iets draaglijker te maken.

Roparunradio doet jaarlijks verslag van de Roparun. De verslaggevers gaan mee op de route om de Roparun live te verslaan en er worden diverse verhalen over goede doelen verteld. Roparunradio is de afgelopen 24 jaar uitgegroeid tot een grote productie via internet, radio en video. Dit jaar komt Roparunradio tijdens het Pinksterweekend live vanuit Het Kruispunt. Op het centrale trappodium zal de studio van Roparunradio worden opgebouwd. De afgelopen twee jaar gebeurde dat bij Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam.” Nu Het Kruispunt prachtig verbouwd is hebben wij ervoor gekozen om terug te gaan naar Barendrecht.” aldus René Toonen, verslaggever van Roparunradio. ”Wij willen de Roparun via onze kanalen een podium geven. Het Kruispunt biedt ons veel mooie faciliteiten.”

Naast de uitzending van Roparunradio zullen er dit jaar veel meer Roparun-gerelateerde activiteiten in Het Kruispunt te doen zijn om opbrengsten voor de Roparun te genereren. De komende weken zal hier meer bekend over worden. De uitzending start op vrijdagavond 2 juni en gaat 24 uur per dag door tot maandagavond 5 juni.

Meer informatie over Roparunradio is te vinden op roparunradio.nl. Roparunradio is te beluisteren via een groot aantal radiozenders in Nederland en via roparunradio.nl.


Meer nieuws
 > Nieuwe doelen bekend
 > Opbrengst Mini Roparun in Gorinchem: €12.364,28
 > Team 220 op visite
 > Het eindbedrag!
 > De top 3 van team met de hoogste opbrengsten zijn bekend!
 > Het team dat het langst heeft genoten van route Parijs
 > Het snelste team van route Parijs
 > Snelste team route Hamburg
 > Ook Leonard en Diana van de Ahoy Runners kwamen opbezoek
 > Een interview met Wibo van de Ploegvolgende >

Zoeken
>

Volg ons!
   


Roparun op twitter
Een bewogen evenement!

© Roparunradio 2009-2018


Powered by IC-Hosting